Gra o Xiaolin Showdown
a tam, co za idjota zmienił te forum usuńcie mnie ja uwazam ze omi nie miał nic z tym wspulnego był w pożątku
Nie było cię przy tym(nieznaczy to że Omi zawinił)
Nie dzięki-każdy prócz mnie
To w skrócie,inni TROCHĘ nawalili,potem ja trochę nawaliłem,i tak to się potoczyło,ale teraz jest wszystko dobrze bo mamy nowe forum
Kurcze-dobra
To jeden gościu zrobił forum,ja na nim zacząłem grać bo po prostu więcej wu tam było ale starego nie opusciłem.No i przyszedł tam Omi Heylinu,KrYsTiAn i Nik09,to graliśmy sobie aż nagle mnie zbanował Nik09 i powiedział że dlatego bo mnie nie lubi,i wspólnie z Omim Heylinu i KrYsTiAnEm zrobili napad na to forum i że wszystkich zbanowali.No i im trzem napisałem na GG co o tym myślę, i że stracili moje zaufanie itp.KrYsTiAn po pewnym czasie zaczął się pytać o co chodzi,a Omi Heylinu też mówił że nic z tym wspólnego nie miał.Jak KrYsTiAn usłyszał co mu powiedziałem to stworzył nowe forum,i na nim umieścił wszystkie dane ze starego ponieważ większość wu my wymyśliliśmy,stare kompletnie zniszczył(nie wiem po co niszczył).I właśnie Omiemu Heylinu wybaczyłem i Nikowi09 ale postanowiliśmy wcześniej że to forum będzie bez nich dwóch i Chase Younga itp.Ale po pewnym czasie wszystko się tak potoczyło że wylądowaliśmy na tym forum i na razie jest git.
Czyli w sumie tak jak mówiłem:Oni nawalili i ja nawaliłem i tak się skończyło
wiesz, sorry napisałeś taką rozprawke a ja nic nie rozumiem:(
Że ja myślałem że oni zrobili coś bardzo złego,ale okazało się że ktoś kłamał i im wybaczyłem,i tej kłamiącej osobie też i że wszyscy się przenieśliśmy na to forum
przepraszam ale ja tam tylko omiego heylinu i nika zbanowalem po tych i ch banasz oddalem adminowi jak cos to sie go zapytajcie
dlatego tez tamto forum to aeris co gralismy to dlatego je usunolem bo sie na omiego i nika wnerwilem
No ale jednak się czuje jakbym to ja nawalił bo jak przyszedłem na wasze forum to wszystko się popsuło